Mi a véleményetek a Sony Xperia J telefonról? Rossz telefon?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 10:10
1/5 anonim válasza:
Nekem tavaly december óta van meg, nagyon jó kis telefon, nem volt még panaszom rá:)
2/5 anonim válasza:
Túlárazott telefon. Sokkal jobbak vannak nála ugyanilyen áron. Nem volt egy jó vétel soha.
3/5 anonim válasza:
az fix, hogy nem éri meg az árát, olcsóbban megérné. Xperia L
4/5 anonim válasza:
Gyenge telefon, hulladék alkatrészekből. Én egyet kipróbáltam T-pontban, hát az volt az első androidos telefon, ami kifagyott nálam. Pedig nem csináltam vele semmit, csak a menübe akartam belépni. xd
Nagyon-nagyon túlárazott, lassú, szaggat, fagy, minden baja van. Meg ne vedd! :D
Ahogy írták előttem, Xperia L (kb. tízszer jobb), vagy SP (20-szor jobb, picivel drágább).
5/5 Tóth Csaba válasza:
sony j elötem iróak ' jólmondtàk kerüld inkàb :) aban az àrban kèzalat jobanjàrsz pl. zte skate , kerül 20- 25 ezerben ès nemfagymeg naponta :D jólöszerakva nagykijezöje 4:5 inches.. szebnek is mondanàm :) igazàból nemvàltak be sunyi ericsonok hid el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!