Mitől lehet ez? Zaklatás?
Figyelt kérdés
Valaki felhívja az egyik ismerősömet pár naponta, de nem szól bele semmit és rejtve csinálja. Utána valamiért a telefon nem menti el sehova. Sem a fogadott hívásokba, sehova. Már gondoltunk arra is, hogy valaki szórakozik vele vagy esetleg a telefon hibája ill. a pannoné? (Merthogy pannonos)2009. nov. 16. 06:50
1/6 anonim válasza:
Nem a telefon hibája. Ha valaki tiltott számmal hiv az nem fog megjelenni a telefonba. Hát valaki tuti h szórakozik
2/6 anonim válasza:
Velem ugyanez volt pár hete. A szolgáltató semmit nem tud csinálni, a rendőrségen kell feljelentést tenni.
Meglett az illető! :)
3/6 anonim válasza:
Így van, fel kell jelenteni.
Az illető száma lehet, hogy titkos előtted, de a szolgáltató minden hívást nyilvántart, és rendőrségi kérésre ki is adja.
4/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy kipróbáltuk, hogy én elrejtettem a számom és felhívtam és az el volt mentve... De az az övé nem volt elmentve... Miért nem? Biztos nem lehet olyan baj, hogy a szolgáltatás vagy a telefon a hibás?
2009. nov. 16. 15:38
5/6 A kérdező kommentje:
Jaj, lehet, hogy félreértettek most látom! Szóval úgy értettem, hogy a telefonban az sem volt elmentve, hogy "rejtett szám" hívta, tehát az oké, hogyha valaki rejtve hívja, akkor a telefonban nem lesz elmentve a szám, de az sincs elmentve, hogy "rejtett szám". Semmi nem jelenik meg. Értitek mit szeretnék mondani? :D
2009. nov. 16. 16:15
6/6 anonim válasza:
irányitsátok át a rendőrségre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!