Ez már-már zaklatás! Mit lehet tenni?
Az elmúlt 5 hónapban folyamatosan kapok különböző hívásokat, amik egyértelmű, hogy nem hozzám kellene, hogy befussanak.
A történet a következő: folyton egy bizonyos autóbontót keresnek rajtam. Az első pár hívás után felhívtam a tudakozót,azt mondták, hogy nincs semmilyen adat a telefonszámomról, hiszen tiltva van. Ezt én is így tudtam, mert amikor a szerződést kötöttük, akkor letiltattuk. A múltkor már megkérdeztem az egyik hívót és azt mondta, hogy a tudakozó adta ki a számom. Akkor hogy is van ez?
Nem tudom, hogy ki és hol rontotta el, de nagyon dühítő, hogy rendszeresen hívogatnak. A szolgáltatóm által biztosan tiltva van a számom.
Mit lehet ilyen esetben tenni?
Ha a telefonodat kb. 5 hónapja vetted, lehetséges, hogy korábban már használatban volt a szám, de vissza adta/vették a korábbi előfizetőtől és ez lehetett az az autóbontó.
Próbáld meg, hogy a következő telefonálót kikérdezed a bontóról és utána erre rákérdezel a tudakozónál. Lehet, hogy a Te neved mellett titkos a szám, de a tudakozóban még bent van a bontó neve mellett. Hogy a következő lépésben hogy lehet a bontót törölni a tudakozónál - ezt már passzolom :)
Persze, tudom, hogy előttem is használták már a számot. Nem 5 hónapja vettem,csak azóta jönnek a hívások. Egy éve vettem az előfizetést.
Az is lehet, hogy egy reklámon írták el a számot. Vagy nem tudom... de egyszerűen elegem van belőle...
Köszönöm, hogy írtatok!
Várom olyanok válaszát is, akik voltak már hasonló helyzetben.
Azért nem olyan nagyon egyszerű, mert elég dühítő, hogy állandóan hívogatnak én meg magyarázkodhatok...
Szerintem te is ezt gondolnád az 50. hívás után...
Köszönöm a válaszod!
=o)
Lehet, hogy azt kellene!
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!