Mi vesz rá valakit, hogy Iphone 5S telefont vegyen ha vehet akár olcsóbban egy LG G2 telefont?
10es neked mi fáj abban, hogy más mire költi a pénzét?
tipikus magyar vagy, aki sose a maga dolgával törődik. mint 9es válaszomban írtam, magánügy, de ha mégis ilyen pofátlanok vagyunk, akkor aki drága androidos telefont vásárol, nekik mértnem szólunk be, hogy "méraztvetted?"
Az iPhone körül semmiféle felhajtás nincs, ezt már milliószor elmondták nagyon sokan. Az igazi felhajtást ti csináljátok. Persze, hogy a hülyegyerek megveszi az ájfont menőzni..miért? azért, mert beszélnek róla. Mert ez csak nálunk ilyen óriási szenzáció. A gazdagabb országokban a kutya nem nézi, mi van más kezében...Már az összes országban lecsengett ez az iPhone hype, csak nálunk van ez az irígykedés. Az irígykedést nem úgy kell érteni, hogy titkon mindenki ilyet akar. Egyszerűen az is irígykedésnek számít, ha más dolgával foglalkozunk, mert a saját dolgaink unalmasak. (Ezt ki hogy értelmezi...értelmes ember fel tudná fogni, és nem szidja a másik embert, mint pontosan a két magyar nagy politikai párt szimpatizánsai...párhuzam az megvan.)
"10es neked mi fáj abban, hogy más mire költi a pénzét?
tipikus magyar vagy, aki sose a maga dolgával törődik"
Nekem 8 hogy ki mit vesz ,a véleményem mondtam el, válaszoltam egy kérdésre:)
Neked miért fáj ha ez a véleményem ?Fáj hogy rosszat mondtam egy általad körberajongott cégről ?
Ez a tipikus magyar duma pedig rég lejárt lemez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!