Nokia Lumia 520 vagy Huawei Ascend G300 mobilt vegyek?
Figyelt kérdés
Olyan mobiltelefont szeretnék, amivel jó minőségű képeket lehet készíteni. Ehhez nekem fontos lenne az autofókuszos kamera, ami ennek a két telefonnak megvan. Ezért választanom kellene közülük.
Érdekelne a véleményetek ezekről a mobilokról (ár, minőség, android, stb...).
Esetleg ha tudtok másik autofókuszos kamerájú telefonokat, akkor azokra is kíváncsi lennék.
2013. nov. 3. 15:59
11/11 anonim válasza:
Nézd... Nokia, vagy Huawei?
Alapból mint Nokia, jobb dolgok jutnak szerintem az emebrek eszébe, mint egy leírhatatlan húwéj.Osztálytársamnak van Y200-as Huawei-a, nahát nem tudom, hogy az összes húwéj teló is ilyen-e, de ha igen, akkor ingyen sem kell elfogadni... Hívás közben leállnak .com rendszerfájlok, Galériát nem tölti be, illetve ha betölti kifagy, satöbbi... Nokia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!