Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 520 vagy Huawei...

Nokia Lumia 520 vagy Huawei Ascend G300 mobilt vegyek?

Figyelt kérdés

Olyan mobiltelefont szeretnék, amivel jó minőségű képeket lehet készíteni. Ehhez nekem fontos lenne az autofókuszos kamera, ami ennek a két telefonnak megvan. Ezért választanom kellene közülük.

Érdekelne a véleményetek ezekről a mobilokról (ár, minőség, android, stb...).

Esetleg ha tudtok másik autofókuszos kamerájú telefonokat, akkor azokra is kíváncsi lennék.

2013. nov. 3. 15:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
63%

Nézd... Nokia, vagy Huawei?

Alapból mint Nokia, jobb dolgok jutnak szerintem az emebrek eszébe, mint egy leírhatatlan húwéj.Osztálytársamnak van Y200-as Huawei-a, nahát nem tudom, hogy az összes húwéj teló is ilyen-e, de ha igen, akkor ingyen sem kell elfogadni... Hívás közben leállnak .com rendszerfájlok, Galériát nem tölti be, illetve ha betölti kifagy, satöbbi... Nokia...

2013. nov. 18. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!