Nokia Lumia 520 vagy Huawei Ascend G300 mobilt vegyek?
Olyan mobiltelefont szeretnék, amivel jó minőségű képeket lehet készíteni. Ehhez nekem fontos lenne az autofókuszos kamera, ami ennek a két telefonnak megvan. Ezért választanom kellene közülük.
Érdekelne a véleményetek ezekről a mobilokról (ár, minőség, android, stb...).
Esetleg ha tudtok másik autofókuszos kamerájú telefonokat, akkor azokra is kíváncsi lennék.
A G300 nem tudom, hogy jött a képbe, majdnem 2 éves telefon... Most az Y300 az aktuális.
Ma már a legalja kivételével minden telefon autofókuszos. A Lumia 520 viszont körülbelül alkalmatlan fényképezésre, egyrészt nem túl jó a kamerája, másrészt nincs benne villanó.
Az Y300 nem egy rossz telefon, de ha rászánsz annyit, vegyél Xperia L-t.
2.-nak üzenem, hogy a kérdező nem azt kérdezte, hogy mikori telefon a G300, hanem hogy jó-e! 1 GHz processzora csak 1 magos, így kissé talán elavult, ramja pedig 512 MB, ami csak elfogadható szinten van!
A Nokia Lumia 520 sokkal jobb telefon, de WP-s, nem tudom, ez mennyit számít neked, mivel zárójelben Androidot írtál.
engem nem izgat, hogy hány éves a teló, csak jó legyen :p
igazából nincs annyira sok pénzem a nagyon új telefonokra,
ezért is gondoltam a G300-ra.. Nokiát meg tudom, hogy nem
épp olcsó, de hátha összejön.
androidot véletlenül irtam, mert a sok telefonválogatás közben 'összezavarodtam' :p
köszi a tanácsokat :D
hmm.. hát még mindig 2 tüz között vagyok.
köszi az eddigi infokat :)
majd még gondolkodok, meg ugye gyüjtök és majd kiderül mit választok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!