Ha nem számítana a pénz akkor Galaxy S4 vagy Note 3?
Nem véletlenül jött ki a note 3! Erősebb proci (jobban futnak a játékok, erősebb grafika), a RAM is 3Giga nem 2 mint az s4 nek, készenléti ideje is 2x annyi mint az s4nek, kijelzője 0,7collal nagyobb azaz 5,7es, ami van akinek tezszik van aki inkább a kisebbet szereti, ami kézre esik, egyszerűbb kezelni :) Mindkettőnek 13megapixeles kamerája van... viszont az s4 nek vannak "extrái" Smart Stay, Smart Scroll, Air View,
Air Gestures.... én most fogok venni S4-et, barátomnak xperia Z-je van de mikor játszok rajta megfájdul a kezem, nem tudom kényelmesen fogni, az S4pont egy picivel kisebb és kerekítettek a sarkai.... én ezért döntöttem az S4 mellett.... interneten rákeresel a note 3 ra ezt adja ki ; 159850 - 299900 Ft... :) Szoval a note 3 igazából jobb, sokkal jobb a CPU ja :)
telefonszolgáltatónál venném, szóval 150nél lenne kicsit drágább...
köszi a választ
Kicsit régi kérdés de nem bírtam ki,hogy ne szóljak,a Note 3-ban is minden megvan ami az S4-ben air view,smart dolgok stb..,az air view meg legelőször a Note 2-ből jött csak az S-pennel,az S4-ben meg már ujjal is.
A Note 3 vs S4 annyi a különbség,hogy az Note 3 sokkal jobb hardverileg,van benne egy egykezes működés ami az egész telefon kijelzőjét lekicsinyíti(lehet méretezni),hogy könnyen lehessen használni.
Amiben jobb az S4,az az,hogy nagyobb a ppi sűrűség de a Note 3-nak is már 386 szemmel látható különbség nem igen van,szóval mindenképp Note 3 ha nem zavar a méret,de már lehet megvetted vmeiket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!