Xperia J tényleg ennyire gyenge, mint amennyire itt lehet olvasni róla?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom róla, hogy akadozik, nem éri meg az árát, stb... Engem nem érdekelnek a játékok, meg ilyen-olyan alkalmazások a telón, csak telefonálásra meg netezésre használnám. Akkor is akadozna szerintetek?2013. nov. 2. 19:24
1/7 anonim válasza:
akkor sem éri meg. túlárazott készülék
2/7 anonim válasza:
Akkor is. Még a menü is akadozik rajta. Meg minek vennél J-t háromszor annyiért, mint amennyiért ugyanolyan más telefont kapnál?
3/7 A kérdező kommentje:
Oké, meggyőztetek...:))Már sokszor lebeszéltem magam róla, de mindig visszatértem hozzá, mert külsőre nagyon tetszik. Abban reménykedtem, hogy ha nincs leterhelve mindenfélével, akkor rendesen működik... De ezek szerint nem...:(
2013. nov. 2. 19:34
4/7 anonim válasza:
nézd meg a htc desire 200 at sokal jobb
5/7 anonim válasza:
Desire 200 ?Vicces kedvedben vagy, sokkal jobb az Xperia J
6/7 anonim válasza:
A Desire 200 még inkább hulladék.
Viszont az új Xperia M, L ugyanúgy néznek ki, és nomálisak.
7/7 anonim válasza:
És akkor mért ragaszkodsz az android rendszerű telefonhoz? Xperia U-ról váltottam Nokia Lumia 520-ra,nekem megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!