Milyen telcsit vegyek? Legyen benne wifi meg GPS meg érintős legyen meg zenelejátszó fülessel meg ebookot is jól tudjak rajta olvasni meg egykét gagyi játékot is tolnék rajta. Minél olcsóbb legyen!?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 19:15
2/13 anonim válasza:
Samsung Szerelem, vagy Sony Szex-et vegyél, azok jó mobilok !
3/13 anonim válasza:
4/13 A kérdező kommentje:
minél olcsóbbat!
2013. szept. 14. 19:19
5/13 anonim válasza:
Én a HTC One-ra szavazok. Tulajdonképpen annyira már nem is drága, használtan már olyan 115-120 ezerért is találsz. És akkor mondhatod, hogy "it is *the one*" :D
6/13 A kérdező kommentje:
de az nagyon drága
én olyan max 30 jkörülire gondoltam
2013. szept. 14. 19:21
7/13 anonim válasza:
Én Galaxy Mini 2-t vettem (most is azt nyomkodom :D )
32000 HUF-ba került
8/13 anonim válasza:
galaxy minit ne vegyél, szutyok. A 2 is. Galaxy S2 alatt ma már inkább ne is nézelődj, de egy év múlva már azt is dobhatod ki nagyjából.
Azon kivül 3 colon te hogy akarsz ebookot olvasni? Kifolyik a szemed.. nekem még a 4.7 is kicsi, sőt, még a Nexus 7 is pici néha.
Amúgy miért épp ide irtad a kérdést?
9/13 anonim válasza:
Nekem am iPhone 4-em van és imádom:D
10/13 anonim válasza:
Alcatel OT 990, használtan 20000-ért kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!