Mi értelme a Poweramp-nak meg a társainak?
Van, ahol a másik gyári lejátszó vacak, és ezért letölti az ember a play áruházból 1 másikat, ami használható.
1 példa a videó lejátszóra: sok anime-t nézek mostanában, és a .ass formátumú feliratokat nem ismeri a Galaxy Note 2 gyári videólejátszója, ezért letöltöttem az MX Playert, és máris lejátszotta. A PowerAmp-hoz pedig annyit, hogy az a legjobb zenelejátszó program, ez hozza ki a legtöbbet a telefonból, pl. legjobb hangzást. Utána pedig ha hozzászokik az ember, akkor azt használja. Én már a gyári zenelejátszót meg sem nyitom. A PowerAmp nekem már tökéletes. Viszont a gyári videólejátszó annyival jobb, hogy ahhoz hozzászoktam, és van benne 1 + lehetőség, és az tetszik.. :D
Van értelme.
Poweramp: Jobb hangminőség, állítható hangzás, jobb kinézet, száz téma, fülessel irányítás, dönthető mappaolvasás (a felesleges hangokat nem látja), felirat plugin, albumborító állítás.
Mx player: gyorsabb mint a gyári, támogat online tartalmakat, támogat többféle feliratot, feliratot lehet állítani (hely, szín stb), több fájltípust játszik le, hangsáv váltás is lehetséges.
Na akkor most ezek után mondd, hogy ezeknek nincs értelme. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!