Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobilosok segítség?

T-mobilosok segítség?

Figyelt kérdés

ha jövő hét szerdán rendelek egy telót,akkor azt péntekre kiszállítják ?

azt tudom,hogy ha 14 óra előtt rendelek akkor még másnap házhoz szállítják,de az nekem nem lenne jó,tehát csak 14 óra után fogom feladni a rendelést,és azt szeretném ha már péntekre itt is lenne.

szerintetek van rá esély ?

ja,bankártyás fizetésre is van lehetőség ? ( mkb-s vagyok )

2013. nov. 2. 16:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát inkább hétfő-kedd a legkorábbi esélyes időpont de a rendelést visszaigazoló e-mailben(és úgy emlékszem a rendelés végén is) ki fogja írni a pontos dátumot mikor érkezik.

Ugyanis rosszul tudod nincs olyan gyors házhozszállítás a T-nél, ha leadsz egy rendelést azt másnap kapja meg a logisztika, ha szükséges telefonos egyeztetés történik 72 órán belül és csak ezután érvényesítik a kiszállítást a DHL-nél akik pedig 24 órán belül szoktak teljesíteni.Sőtt ha épp nincs a logisztikán a rendelt készülék hetek is eltelhetnek.minderről e-mailban értesítenek.

A futárnál csak készpénzzel fizethetsz!

2013. nov. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!