Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen lehetőségek vannak a...

Milyen lehetőségek vannak a Nexus 5 telefon lehető legolcsóbban való beszerzésére?

Figyelt kérdés

Érdekelne milyen -lehető legolcsóbb- módjai vannak a Google/LG Nexus 5 okostelefon beszerzésére.

1, Egy oldalon a amerikaexpress.hu-t ajánlották, van valakinek tapasztalata velük? Semmit nem tudok még róluk. :/ Van más ehhez hasonló közvetítő még?

2, Egy ismerősöm Angliában él.

Decemberben hazalátogat, ám gondolom nem biztos, hogy ő ezt még megtudná nekem vásárolni hazaút előtt, mivel gondolom sokat kell várni ott is sok rendelés miatt.

Másik lehetőség, hogy elküldi nekem csomagban. Ennek milyen költségeire lehet számítani?

3, ??? Eseteg valami jobb megoldást tud valaki még? :D

2013. nov. 2. 00:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"szánalom ez a magyarország"

Erről speciel nem a hazai viszonyok tehetnek, hanem a Google, hogy itthon nem árulja. Nexus 4-nél is az LG által forgalmazott telefonok jócskán többe kerültek (nem kompenzálta a Google a veszteségeket), mondjuk itthon egyedül Telenoron keresztül lehetett ilyen példányhoz jutni (így csak erre volt hivatalos, 2 év garancia).

Ha külföldről hozod be, nem fogod tudni érvényesíteni a garanciát. Nexus 4-nél _pletykálták_, hogy az osztrák Mediamarkt-ban vásárolt példányok itthoni MM-ben is leadhatóak, de nem tudom, végül igaznak bizonyult-e.

Ha EU-n kívülről rendeled, akkor az ár + szállítási költségre rá fog jönni még a vám (pár %), és ami fájdalmasabb, a hazai Áfa.

2013. nov. 14. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!