Egy telefonvásárlás előtt állok, amire körülbelül 80-90000 Ft-ot szánok. Az nem kérdéses, hogy a pénzemből a lehető legjobbat szeretném kihozni. Ha van egyéb javaslatod a megadottakon kívül, azt is szívesen veszem. Hajrá?!
Ha a friss szoftver kell, akkor nexus 4.
Ha a Samsungos újítások, amelyeket az újakból nem nagyon kap meg, akkor S3. Az LG-t nem ajánlom, mert az ugyanaz, mint a Nexus 4, csak más szoftverrel(régebbivel.. :D)
A nexus mennyire mondaná be a szolgálatot? Tudtommal befejezték a gyártását, így ha netalán gikszer adódna... nem tudom honnan szereznék hozzá alkatrészt.
Közben bejött a képbe egy Sony Xperia SP. Azt mondják ez is megállja a helyét.(Durván egy színvonal S3-mal.)
Végül az SP-re esett a választásom. Megnézzük mit tud.
#5: Mire mondod, hogy sok a gond vele? Miben jön ez elő?
Köszönöm szépen a válaszokat!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRJ!!
Október végén jön ki a Nexus 5! [link]
És nézd meg ezt a linket, kb 76k. Az már más kérdés, hogy Magyarországon mennyi lesz, mert én is pont ilyen ár körül szeretnék telefont venni, és ez ha 80.000 lesz, akkor tuti vétel ;) Én mindenképp várok novemberig.
Amúgy a másik választásom egy xperia V, az SP-nek a kamerája nagyon rosz szerintem. Volt szerncém hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!