Tudna-e valaki GPS-t Sony Ericsson k510i-re?
Figyelt kérdés
Mobilinternet nélküli használatra2009. nov. 15. 01:01
1/3 anonim válasza:
Hát van a HBG-100(asszem ez a típusszáma vagy milye) GPS és headset kombinációja. Azt nem tudom, hogy használ-e mobilinternetet meg, hogy mennyire működne a K510zel de egy próbát megérhet.
2/3 A kérdező kommentje:
hát én sehol nem találtam ezt a HBG-100-at! azt se tudom h mi az! én egy programot keresek telefonba ami egy GPS vagyis ami mutatja az utat h hol merre mennyek! de azér kösz
2009. nov. 15. 22:06
3/3 anonim válasza:
Az a gond, hogy a GPS nem csak egy szoftverből áll. Kell egy vevőkészülék is, ami közvetlenül a műholdak adatait veszi. A szoftver az így szerzett koordinátákból számolja ki, hogy merre jársz. A K510-ben nincs beépített GPS vevő, így ez elég nehéz ügy.
Az előző válaszoló egy HBG-100 nevű termékről írt, ami egy kívülről csatlakoztatható vevő (+ headset?) lenne szerintem és habár én se találtam róla semmit az interneten róla (lehet, hogy csak gépelési hiba miatt), de ha létezik, akkor csak valami ilyennel tudod a megoldani a nyomon követést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!