Melyiket válasszam? Nokia lumia 625 vagy nokia lumia 720?
Figyelt kérdés
Mindkét telefont ugyanabban az árfekvésben érem el. Összevetve mindkét teló előnyeit és hátrányait, segítsetek dönteni! Felhasználók véleményei is érdekelnek!
Igazából tapasztalatom nincs, viszont mindkettőt láttam már, fogtam már, használtam már, és Lumia 1020-am van. Szerintem Lumia 720!
2013. okt. 30. 22:48
2/9 A kérdező kommentje:
Az indoklás a csatolt link alapján vagy pedig saját "benyomás"..."megérzés" is társul? ( a képernyő felbontását ne nézzük, mert azt hiszem az már kimerített téma minden fórumon...)
2013. okt. 30. 23:19
3/9 anonim válasza:
Tények. + benyomás :)
2013. okt. 31. 07:27
4/9 A kérdező kommentje:
Kösz!
2013. okt. 31. 08:10
5/9 Panda Péter válasza:
ha szükséged van 4G sebességre, vagy szereted a nagy kijelzős telefonokat, akkor 625, ellenkező esetben 720.
2013. nov. 1. 00:23
6/9 A kérdező kommentje:
A 4G sebesség gondolom a email-ek szinkronizálását is segítené. Nem tudom hogy egy skype-s hívást ez mennyire dobna meg ? (a 4G). A nagy kijelző pedig nem lehet hátrány az email-ek olvasgatása ill. megválaszolása közben.
Én csak azt szeretném tudni, hogy azon kívül, hogy a felbontás a nagy képernyőn ugyanakkora, mint a 720-on, azonkívül bármiben alulmarad a 625-ös?
2013. nov. 1. 10:33
7/9 Panda Péter válasza:
nyugi, az e-mail-ek, skype hívások 3G-n is teljesen jók lesznek, a böngészési sebesség lehet jobb 4G-vel, de értelemszerűen csak ott, ahol van hozzá lefedettség is.
720-asban van NFC, a 625-ben nincs, továbbá szerintem "kezelhetőbb" méretű, hacsak nem lapát-kezed van, mert akkor mindegy :) tovább a 720-nak nagyobb pixelsűrűségű a kijelzője, mivel azonos felbontás mellett kisebb.
2013. nov. 1. 13:30
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tökéletesen értem az érveléseket. Azt hiszem személyesen nézem meg és hasonlítom össze a két telefont, mennyire szembetűnő a képernyő felbontása. Amúgy nincs "lapátkezem", a hölgyek körében is kiemelkedően vékony kezem van... Egyszerűen megfogott a 625-ös külseje. Nekem gyönyörűnek tűnik, még akkor is ha egyesek "tepsi" mobilnak nevezik , én pedig majd csak két kézzel tudok rajta írni...
2013. nov. 1. 18:22
9/9 t-34 válasza:
Hat mondjak valamit a 625 majdnem mindenbe jobb mint a 720 persze vannak különbségek de nagyobb procija van 4g társu lhozzá. led. msot a kamera a hátrány de a 3325 nek se rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!