1/8 b95 válasza:
az egyetlen hibája, hogy csak 8 GB a belső tárhelye.
ezt leszámítva hibátlan.
2/8 anonim válasza:
Ár-érték arányban az egyik legjobb készülék, gyors, stabil, megbízható. 2016-ig még biztosan érkezni fognak szoftverfrissítések, exkluzív Nokia alkalmazások (navigáció, fotózás, stb.), stb.
4/8 b95 válasza:
és ha megtelik a belső tárhely, akkor hova telepítesz alkalmazásokat? mert hogy memóriakártyára nem lehet, az tuti.
5/8 anonim válasza:
ez igaz, (egyelőre) csak a belsőre lehet telepíteni az alkalmazásokat, de csak azokra szerintem bőven elég 8GB!
6/8 b95 válasza:
nekem pl. nem lenne elég.
Az össz. foglalt tárhely az Optimus 7-emen 6,7 GB (6,2 GiB)
és ebbe nincsenek benne azok a játékok, amiket azért nem töltöttem le, mert nem érhetőek el WP7-re (pl.: Asphalt 7).
+ ott az other storage, illetve ha pl. egy játék foglal 150 MB-ot, és neked van 200 MB szabad tárhelyed, nem biztos, hogy a rendszer engedi a telepítést.
emiatt nekem pl. 16 GB a minimum.
7/8 b95 válasza:
vagyis lehet hogy van, akinek elég, de nem mindenkinek.
8/8 anonim válasza:
Én az 520-amon úgy oldottam meg, hogy az appok a belsőtárhelyre, a képek/zenék, dokumentumok meg a memória kártyára kerülnek. Appokra 4GB nekem elég, pedig van jó pár app, amit használok. (játékok is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!