IPhone 5 vagy Samsung Galaxy S4 Mini?
11/24 nandras84 válasza:
Nem is lehet összehasonlítani a 2 telefont, nem is egy kategória. Attól függ mire használod leginkább. Nekem volt mind2, de nekem a "legpraktikusabb" iphone5. Hardver ide vagy oda azért használat közben meg meg akad egy pillanatra as s4mini (szinte észrevehetetlenül) de engem idegesített.
2013. okt. 30. 12:49
Egyértelműen Galaxy S4 mini.Hiába hogy csak középkategória de falhoz veri az iPhone 5-t.És ezt magyarázzuk (sajnos hiába)az iFanoknak hogy még egy alsóközépkategóriás készülék is lealázza az ájfónt.(oké hogy az S4 mini nem alsóközép de a lényeg ugyanaz)
2013. okt. 30. 12:52
Te tudod. Ha lenne lehetőség venni IPhone-t akármilyen telefon helyett, biztos azt venném. Nem pávaságból, hanem mert megbízható és gyors, nem kell szórakozni vele, hogy rendesen működjön. Nem most fog kijönni a baja a Samsungnak, majd egy fél év múlva. Nah mindegy, vedd azt amit jónak érzel! Peace!
2013. okt. 30. 12:52
14/24 A kérdező kommentje:
egyik ismerősömnek s4 van,mondta hogy neki is többször megakadt pár pillanatra pedig abba négymagos proci van és mégis
amugy pár db kisebb játék(angry birds meg ilyenek)max egy nagyobb játékot tennék rá
illetve netezésre kell
Az S4 könyörgöm, nem S4 Mini. Van egy kis különbség a két telefon között.
2013. okt. 30. 12:55
lehet akármekkora proci a samsungba mindenképp meg fog akadni pár pillanatra ami szerintem nem olyan nagy baj
én a samsungot ajánlom hidd el jobb,tudom mert 6 éve telefonokkal foglalkozom
mikor láttam hogy kiirtad ezt a kérdést megnéztem a youtubon a samsung és a sony középkategóriás telefonjai verik az i5-öt.
2013. okt. 30. 13:05
Kedves 7. felhasználó! Nem egy telefon volt életemben a kezemben volt Iphone 5 volt Iphone 4,4S. Tudom milyen az IOS6,és tudom milyen egy Android. Tudom hogy az Iphone 5 gyárihibás (500000ből 100000hibás!)Egy hét után ezekben a telefonokban megszűnik a telefonszolgáltatás! Kiírja nincs SIM! Kékhalál és egíéb dolgot kap az Iphone. És azt is tudom hogy nem csak a MHZ éS GHZ számít! De minden bizonnyal jobb egy Samsung mint egy túlárazott SEMMI!
2013. okt. 30. 13:47
18/24 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam,hogy az iPhont inkább az amerikaiaknak tervezték a Samsungokat pedig inkább nekünk Európaiaknak.
Azt pedig most olvastam,hogy állítólag az iPhone 5/5S-nek sok a hibája és az akkumlátor nem jó sok készülékben de gondolom ha nem jó akkor garanciába úgy is meg csinálják.
De szerintem a Samsungot fogom meg venni.Köszönöm mondenkinek a választ.
"az iPhont inkább az amerikaiaknak tervezték a Samsungokat pedig inkább nekünk Európaiaknak."
xDxDxDxDxDxDxDxDxxDxD Oké :D
Ahogy érzed.
2013. okt. 30. 13:59
az S4 mini is megvan 20-30ezres anyagköltségből, akkor mértnem annyiért adják? az meg csak egy adat, hogy mennyiből mennyi hibás. beviszed, kicserélik. olyan nincs, hogy minden egyes termék 100%-ban tökéletes se Apple-nél, se máshol.
2013. okt. 30. 15:51
Kapcsolódó kérdések: