IPhone 5 vagy Samsung Galaxy S4 Mini?
De a tudást vegyük figyelembe ne a márkát meg hogy menő meg ilyenek:D
köszi:)
Samsung Galaxy S4 MINI. Kétmagos 1,7GHZ
Iphone 5 Kétmagos 1,2GHZ Iphone csak menőknek vam NORMÁLIS emberek nem hajtanak a drágábbra! Amúgy is az IPHONE MIÓTA STEEVE ELHUNYT CSAK TÚLÁRAZOTT NOKIA TUDÁSÚ TELEFON!
én is olvastam hogy a samsung tovább birja
anyukámnak is s2 van 2 éve semmi baja nincs
köszi mindenkinek
Rocca látom te is nagyon értessz a mobilhardverekhez...meg főleg a szoftverekhez, amit semmibe veszel.
Én a támogatást tartom szem előtt. Ebben szinte biztos, hogy iPhone nyer. Volt már ilyen kérdés, nem csak samsung, de úgy általában a legtöbb gyártónak az a támogatási politikája, hogy a csúcskészülékeket támogatják, az alsó és a középkategóriát meg ilyen sokadik prioritásban részesítik, szóval Kijön az S5 mondjuk 4.3-as androiddal, S4 is talán 2 hónapra rá megkapja...mert hát minek adjunk a felhasználó kezébe egy új szoftvert, akkor nem vennék meg az új telót. És végül, miután már a fontosabb, még eladható drága felsőkategóriás szegmens megvolt, utánna jön a középkategória, de azokra már csak rádobják optimalizálatlanul, mondván ki foglalkozik vele, nem tetszik, majd lecseréli az S5 mini-re, hiszen úgyis kiadnak egy olyat is...
Ezzel nem azt mondom, hogy az S4 mini nem jó, valójában ha egy normális felhasználót nézünk, akkor nagyon is mind1, melyiket veszi meg, kár ezen vitázni. Viszont ha valaki 1-1,5 év múlva nem akar főzött rommal ügyeskedni, akkor célszerűbb iPhone-t venni.
A #3-as és a 7-esen kívül.*
Amúgy meg ihpone-t vedd még mindig.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!