A Nokia miért erőlteti ennyire a Windows Phone rendszert?
Elvégre az nem lehet az ő védjegye, mint például az Applenak az iOS. És a jövője is homályosabb, mint az Androidé, nem?
Minden véleményre kíváncsi vagyok!
Nem erőlteti hanem szerződést kötött az MS-sel, hogy azt kell használnia 2016-ig. Közben meg szépen beszivárogtak az MS "ügynökei" a Nokiához és úgy néz ki, hogy felvásárolják őket.
Bár legutóbb olyat is olvastam, hogy nem tudtak még megegyezni.
Ha engem kérdezel: egyrészt a WP8 egy remek OS, nagyon szeretem a 920-as Lumiámat.
Másrészt a MS valahogy benyomta ezt az Elop fickót a Nokia élére, aki erőltette a WP-t, gyakorlatilag nullára levitte a cég értékét azzal, hogy szétverte az egész céget, ugyanakkor mostanra van pár ütőképes mobiljuk. A microsoft most megveszi, Elop visszakerül a Microsofthoz: küldetés teljesítve. Szerintem az évszázad trójai falova, csak kicsit átlátszó volt az elejétől.
A Microsoft megvette a Nokia mobilgyártó részlegét 5,4 milliárd euró értékben, így Nokia okostelefon csak WP-vel fog jönni! Ráadásul a Nokia mint név hamarosan kikopik a piacról, mert már nem fognak Nokia névvel ellátott telefonokat gyártani a Lumia sorozatból! És ha minden igaz az egyik bázisa a komáromi gyár lenne itt Európában, ha igazak a híresztelések!
Nekem semmi bajom a WP-vel, a 920-as Lumiám teszi a dolgát szépen, nem is vágyom se droidre, se iOS-re!!!
üdv.: egy nokiás :)
Igazából amióta bejött az országba az Android (vagyis inkább amióta elterjedt), azóta azt használom. Én eddig sose csalódtam benne, mindig szépen teljesített egy gagyi X8-on is. Szóval ne ma vásárlási szándék miatt kérdeztem. :)
Csak furcsa, hogy nem jogvédett (vagy hogy mondják a profik...) és mégse tekint el tőle a Nokia. De így már egészen világos, köszönöm mindenkinek.
Tegnap vettem egy Nokia Lumia 620-at. Ez is rohadtul tetszik
, milyen jó lehet egy 920 vagy egy 1020? Egyébként iOS párti vagyok. Androidból inkább Samsung vagy Htc-t vennék.
Szerintem egyébként azért használja ezt a Nokia, mert a sz@r simbian alapú OS-ük nagyon rossz volt. Ez viszont remek. Nagyon sok jó fícsör van benne. Látok benne jövőt.
Szerintem szépen meg fog oszlani az iOS, android és WP felhasználók aránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!