Eltunt a mobilom! Hogy talalom meg?
Figyelt kérdés
Otthon voltam es az egyik pillanatban megvolt, utana mar nem talaltam. felturtam az egesz lakast de semmi. Az elson lakok es az jutott eszembe, hogy talan az erkelyen kiesett a zsebembol. Ha ez tortent, le tudom nyomoztatni ? Ha igen, ugy is le lehet nyomoztatni, hogy le van tiltva a telefon ( mert nem fizettem a szamlat de ez most nem lenyeg ) ?2013. okt. 28. 21:18
1/1 anonim válasza:
és mégis mi alapján nyomoznád le? rendőrök se képesek rá, mert lusták(burkoltabban nincs a megfelelő jogi felhatalmazásuk ehhez...:D)
na most mégis szted hogy küldené el neked az adatokat, pl a gps koordinátákat? sehogy. ha valaki megtalálta, lehet rajta röhögni, hogy zsebrerakott egy letiltott telefont...menj be szolgáltatóhoz, és köss egy másik előfizetést, azt se fizetnéd úgyse, szóval olcsón kijönnél úgy is. (már persze ha nem lennél tiltólistás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!