Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia sola visszaállítása...

Xperia sola visszaállítása hogyan?

Figyelt kérdés
Xperia solámat frissítettem 4.0.4 es androidra. Bevallom nem tetszik nekem, nem olyan gyors, mint a 2.3.7 es. Rootal nem akarom vissza tenni. Olvastam, hogy flash tool segítségével vissza lehet tenni a 2.3.7est. De nem tudom honnan kell azt letölteni. Tud valaki segíteni linkekkel? És egy kis idővel, türelemmel, hogy meg tudjam csinálni? Nagyon fontos lenne :)
2013. okt. 28. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ez pedig (bár X8), a lényege tökéletesen ugyanaz. Csak az X8 rendszert hiába töltöd le, nem fog menni. A Solahoz tartozó szoftvert kell megkeresned és letöltened.

2013. okt. 28. 18:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt el tudod nekem majd magyarázni? Mert azt hiszem erről az oldalról próbaltam meg, de nem ment. Viszont csak holnap leszek gépnél
2013. okt. 28. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Privát üzit küldj, ha valahol megakadsz, segíteni fogok.
2013. okt. 28. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:
KRendben köszönöm. Holnap fogom szerintem csinálni..:
2013. okt. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!