Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen táblagépet bírnátok...

Milyen táblagépet bírnátok nekem ajánlani? Többi lent!

Figyelt kérdés

Amire használni szeretném:

-böngészés

-you tube

-film nézés

Legyen:

-jó akkumulátor

-nagy kijelző, minimum 8", de jobb ha ettől nagyobb!

-árban 50 ezer max.

2013. okt. 27. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennyiből sajnos a nagyobb méretű tableteket elfelejtheted,ami talán megfelel neked a ConCorde Tab SLIM

[link]

Vagy talán ez :

[link]

Ha elég lenne a 7 inches, sokkal nagyobb lenne a választék jó minőségű tabletekből :

[link]

[link]

2013. okt. 27. 21:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Nem nagyon szeretnék 7est, mert filmnézésre használnám a legtöbbet!

Én ezek között válogatok:

[link]

[link]

[link]

Valakinek esetleg van véleménye ezekről?

2013. okt. 27. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább egy normális 7 colos, mint egy megbízhatatlan, gagyi 8 vagy 10 colos. Ha nem szeretnél Nexust, akkor MeMo pad HD 7. A legtöbb olcsó tablettel csak a baj van meg szerviz, csak papírnehezéknek meg macskát dobálni jók.
2013. okt. 29. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ajánlanék valamit. 7,9 colos, kamera elől hátul jó proci vidi nézésre 1000x h jó, ez lenne az alcor zest q813i.
2013. dec. 5. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!