Nokia Lumia 520 vs Sony Xperia L? Melyik jobb, éri meg jobban és miért?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 13:24
11/18 Barney96 válasza:
és nem foglak lepontozni, mert látom mások már megtették+tiszteletben tartom hogy vannak eltérő vélemények
12/18 anonim válasza:
Az Xperia L sem 35k huf. Ő feltett egy kérdést, én válaszoltam rá.
13/18 anonim válasza:
Ha Angry Birdssel akarsz játszani meg temple runnal akkor mindenképp a sony tekintettel arra, hogy nincs temple run wp-re!
14/18 Barney96 válasza:
van temple run wp-re :)
16/18 Barney96 válasza:
Ami érdekes, hogy épp az előbb néztem a phonearena-n egy lumia 1320 Hands on videót, és a csempék között egyértelműen ott virított a tr2 :o
17/18 A kérdező kommentje:
Végül a Lumia mellett döntöttünk, eddig úgy néz ki, megérte. :) Nagyon tetszik, külsőre is, gyors, és végül is elég sok játék van rá (oké, jóval kisebb a választék, mint az androidokéra, de ez is bőven megfelel nekem). Köszönöm a segítséget! :)
2013. nov. 6. 18:09
18/18 anonim válasza:
Hát a wp telefon: jó zene hallgatásra viszont A xperia L jó játszásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!