Megéréri Iphone 5s-t venni? Tud annyival többet?
Iphone 5 és 5s közt vacillálok, nehezen döntök, mert mivel az 5s újabb, tovább tudom majd használni, tovább marad korszerű, de megér kb 50-70 ezret az a pár változtatás?
18/L (Suli mellett dolgozom, és saját spórolt pénzből venném, csak, hogy elkerüljem az apuci pici lánya jelzőt.)
iPhone 5s gyorsabb processzorral rendelkezik (64 bitesség miatt időtállóbb is, és ez nem csak parasztvakítás), jobb a kamerája (jobb képeket készít rossz fényviszonyok mellett, továbbá képes lassított videókat készíteni), valamint rendelkezik ujjlenyomat olvasóval (nem kell feladnod a kényelmet ahhoz, hogy le tudd védeni a telefont). Hogy mindezek megérnek-e ennyit, kizárólag te tudod eldönteni. Én is hasonló dilemmában voltam, de úgy döntöttem, időtállóság miatt inkább 5s-t veszek.
Ha mégis 5 mellett döntenél, BestByte-ban 170-be kerül a 16 gigás, és elvileg valami designer fülest is kapsz hozzá.
Ha most veszel, akkor jól nézd meg, hogy hol. Ugyanis nem mindenhol kapsz rá gyári garanciát. A bolti meg kb semmit sem ér.
Az isamurai-ban pl gyári garisakat árulnak és ott is olcsóbb 60e-el. Viszont az ilyen-olyan zuggsm-ekben, ahol még olcsóbbak, ott nem kapsz hozzá gyári garanciát. Aztán ha gond van vele, akkor vagy megjavítják vagy nem. Ha meg gyári garis, akkor kapsz egy újat.
Egyébként +60-70e-et nem ér meg az 5s szerintem.
Az 5 is még elég sokáig támogatott lesz. Legalább még 3 évig. Ugyanúgy támogatják majd ahogy az 5c-t, mivel ugyanaz a hardver van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!