Jobb annyival az iPhone5 az 4S-nél, mint amennyivel többe kerül?
Most semmiképp ne vegyél iPhone-t, nincs egy hónap, és bemutatják az új generációt, amely lejjebb nyomhatja az árakat.
iPhone 5 gyorsabb, támogatja az LTE-t, nagyobb kijelzővel rendelkezik (szerencsére szélesség nem változott), nem karcolódik a kamera lencséje (bár ez iPhone 4-emnél nem volt probléma, bár kapott hideget-meleget az évek során), cserébe a ház nagyon is.
Én ebben nem lennék annyira biztos. Az előző évek tapasztalatai alapján a bemutató után 1-2 héttel kezdtékel a forgalmazást, de egyrészt Magyarország soha nem volt benne az első körben,másrészt pedig (valószinüleg szándékosan) sokkal kevesebbet gyártanak,mint amennyire igény lenne, ezzel fenntartva a folyamatos érdeklődést a termék iránt. Emiatt a nepperek a bolti árhoz képest is drágábban adják a telefonokat ( i5 esetében találkoztam 270e Ft-os árral is hirdetésekben !) ,és éppen ezért nem is fogják gyorsan és olcsón kiszórni a korábbi modelleket a felhasználók .
Szerintem (és ebben benne van az elmúlt 3 év tapasztalata) nem lesz lényegesen olcsóbb az utolsó két modell ( 4s, i5) a szeptemberi bemutató után- rövid távon !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!