Tegnap mutatták be az iPad Air-t és az iPad Mini 2-őt. Én biztos veszek egy Air-t. És nektek mi a véleményetek?
11es,használtál már életetben akármilyen apple cuccot is??
Ugye hogy nem
Ne kezd el te is az értelmetlen apple android vitát,főleg hogy csak fröcsögni tudsz ahelyett hogy akármilyen érvet is felhoznál
A többi gyártó is kezdi hanyagolni a microsd-t,pl a nexus modelleket sem lehet bővíteni,nincs is értelme,nekem az alap 16gb is elég mindenre ipaden,ha azért hianyzik mert nem tudod az egyik kütyüből a másikra rakni és így fájlokat másolni arra meg ottvan egy csomó féle felhő alapú tárhely(chubby,mega,dropbox,copy,stb..)
Fm rádió,nem az őskorban vagyunk:'D
Az is aztán nélkülözhetetlen,felmész netre ezernyi rádiós oldal van sok ezer csatornával,ilyen appok is vannak hozzá
Az igaz hogy korlátoltabb a rendszer mint más platformokon,engem hidegen hagy hogy nem lehet annyira személyre szabni mint androidot,hogy nem használható mass szorageként erre is van pár app,pl logmein,még a géphez sem kell csatlakoztatni wifin keresztül lehet másolgatni oda vissza bármit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!