Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tegnap mutatták be az iPad...

Rudex1 kérdése:

Tegnap mutatták be az iPad Air-t és az iPad Mini 2-őt. Én biztos veszek egy Air-t. És nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ez nem kérdés hogy melyiket vegyem,hanem hogy nektek mi tetszik/mi nem :)
2013. okt. 23. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pedig ebből hogy tele vagytok ikütyüvel azt szűrtem le hogy tényleg csak villogni akarsz, nem használni akarod csak a többieknek dicsekedni hogy te ilyet is meg tudsz venni, jól megetettek a marketinggel, Stevee Jobs annak idején nagyon jó agymosó munkát végzett
2013. okt. 26. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:

11es,használtál már életetben akármilyen apple cuccot is??

Ugye hogy nem

Ne kezd el te is az értelmetlen apple android vitát,főleg hogy csak fröcsögni tudsz ahelyett hogy akármilyen érvet is felhoznál

2013. okt. 26. 12:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Nincs apple cuccok és nem is szándékozom ilyet venni, mindegyik cuccnak nagyon korlátolt a redszere, olyan alap dolgok hiányoznak belőlük mint a microsd kártya helye vagyx az fm rádió, ráadásul nem használhatóam mass storageként, a rendsszer kinézetét sem lehet módosítani.
2013. okt. 26. 12:56
 14/15 anonim ***** válasza:

A többi gyártó is kezdi hanyagolni a microsd-t,pl a nexus modelleket sem lehet bővíteni,nincs is értelme,nekem az alap 16gb is elég mindenre ipaden,ha azért hianyzik mert nem tudod az egyik kütyüből a másikra rakni és így fájlokat másolni arra meg ottvan egy csomó féle felhő alapú tárhely(chubby,mega,dropbox,copy,stb..)

Fm rádió,nem az őskorban vagyunk:'D

Az is aztán nélkülözhetetlen,felmész netre ezernyi rádiós oldal van sok ezer csatornával,ilyen appok is vannak hozzá

Az igaz hogy korlátoltabb a rendszer mint más platformokon,engem hidegen hagy hogy nem lehet annyira személyre szabni mint androidot,hogy nem használható mass szorageként erre is van pár app,pl logmein,még a géphez sem kell csatlakoztatni wifin keresztül lehet másolgatni oda vissza bármit

2013. okt. 26. 13:29
 15/15 anonim ***** válasza:
igen, én is ezt tudom mondani...mire nem elég 16 vagy netán 32 GB, hogy bővíteni kéne...én meg különben még nem láttam senkit, aki fm rádiót hallgatott volna tableten...akkor inkább veszek a piacon 500 Ft-ért egy ilyen mini fülhallgatós rádiót...netrádiót amúgy meg tudom érteni, de ez teljesen magyar szokás...ha út közben szeretnéd hallgatni, akkor sajnálnád rá az adatforgalmat...angliában is a three-nél ~5ezer Ft-os havidíjért korlátlan mobilnet előfizetés van...na ott szerintem teljesen magától értetődő lenne a dolog, hogy akár a rádiót, akár felhő alapú tárhelyekkel kiváltod a mass storage módot.
2013. okt. 26. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!