Rudex1 kérdése:
Tegnap mutatták be az iPad Air-t és az iPad Mini 2-őt. Én biztos veszek egy Air-t. És nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ez nem kérdés hogy melyiket vegyem,hanem hogy nektek mi tetszik/mi nem :)2013. okt. 23. 18:56
1/15 anonim válasza:
ha lenne rá keret, én is vennék, én inkább egy mini 2-t.
2/15 A kérdező kommentje:
Hello,és neked hogyhogy a Mini 2 jön be? Gondolom kissebbet akarsz hogy könnyeb legyen vinni :)
2013. okt. 24. 07:14
3/15 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszik az új Nexus
4/15 anonim válasza:
a két ipad között mi a különbség melyik jobb ? vagy csak a méretbeli különbségek vannak ?
5/15 anonim válasza:
igen, hardverben ugyanazok. válaszolva igen, a méret miatt vennék inkább mini 2-t. :) jelenleg egy retinás iPad-em van(még a "3. szériás") így családi közösként, és általában csak akkor használom, ha lusta vagyok gép előtt ülni, és akkor is csak 1-2 órára, mert nekem nem eléggé kényelmes, viszont párszor már megpróbálgattam egy sima mini-t és az a méret tök jól megfelelne.
6/15 A kérdező kommentje:
Helo,igen az ujabb Air meg a Mini 2 hardverileg ugyanaz (A7+M7+Retina) szoval végre elmondhatja az Apple hogy "ez csak kisebb" :-)
2013. okt. 25. 07:11
7/15 anonim válasza:
Nem is érdekel az új Nexus ? Vagy túl olcsó és nem tudsz majd villogni vele, az a gond hogy nem almáék csinálták ?
8/15 anonim válasza:
7es ne kezd már a hülyeséget:S
Van akinek az jön be,másnak meg az ipad,és nem azért mert "villogni" akar vele
Nekem személy szerint a 7col túl kicsi,nem is tudod mennyit számít az az egy col a kettő között,és amihez én használnám a 4:3as képarány is sokkal jobb(tanulás,olvasás,netezés)
Egyébként az app storeban sokkal több a tabletre optimalizált alkalmazás,és szerintem sokkal jobb kezelni az ipadet mint egy androidos tabletet (4 éve van droidos mobilom)
9/15 anonim válasza:
így van 7es, én már használtam droidos tabot iPhone mellett, de már nincs meg, mert a két rendszert egyszerre elég kontrasztos kezelni, főleg appoknál...lehet mondani a hülyegyerek játékának a Garage band-et, de szeretem nyomkodni, és mikor megvolt a tabom, akármennyire is kerestem, nem találtam rá annyira jól összerakott appot. de ez csak saját vélemény, ahogy 8-as mondta, kár vitatkozni, személye válogatja...
10/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem jönnek be az androidos tabletek...Itthon mindwnkinek iPhone-ja van és iPad Minije,szoval semmi értelme a szar androidos tableteknek.Egyébként is sose volt és soha nem is akarok mert rossz.És megkérek mindenkit hogy a kérdésre kommenteljen ne másra,elnézést a kivételtől :).
2013. okt. 26. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!