Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SAMSUNG GALAXY MINI! Ilyen...

SAMSUNG GALAXY MINI! Ilyen telefont szeretnék venni, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a Samsung telefonról?

2013. okt. 23. 15:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az hhülyeség h lefog fagyni a késöbbiekben. Aztán meg mire is akarod használni mert attól is függ h megéri e neked és hidd el nekem (tapasztalatból mondom) nem akadozik nekem rengetek app van rajta ami nem 20mb-os na meg aztán olyan app elfut ami(kiirták h 4.2es androidon nem fut el meg jobbnál jobb procis tabon se fut el stb tehát azért nem olyan rossz mondom am attool függ h mire kéne
2013. okt. 24. 18:51
 12/13 anonim válasza:

hogy ha gőzöd sincs ilyen magyarázatok után, hogy miért is szar telefon, akkor nyugodtan vedd meg :)

sajnos nemrég tönkre ment a telefonom, 6 évig bírta szegény, és én is galaxy minit vettem helyette.. eredetileg sony xperia tipot szerettem volna, de már nem árultak a városban sehol, csak olyan összegért, amit már sajnáltam volna rá.

Szerintem árban is barátságos és nekem 3 hónapja van meg, eddig semmi problémám nem volt vele.

Attól függ, mire akarod használni és mennyit szánsz rá.

Ha annyira szar lenne, akkor nem árulnák még mindig.

2013. okt. 25. 17:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 3 éve használom és most jött el azaz idő amikor azt mondtam, hoy ideje jobbra váltni, vegyünk egy Samsungot. Bár nem fut el rajta minden, nem ez csinálja a legszebb fényképet, de szeretem. Előny: internetezni, facebook-ozni, youtube-ozni, játszani, telefonálni, sms-ezni és még rengeteg más dologra jó. Hátrány: kicsi ram ( néha laggol, előfordul hogy percekre lefagy vagy újra kell indítani mástnem az akku kivételével ), kicsi készülék memória ( és nem lehet mindent az SD kártyára tenni ) és a fényképezője nem a legjobb ( nincs rajta elülső kamera meg vaku sem, de ez szerintem nem eget rengetően nagy probléma ). Ennyi. Én szeretem, meggyőzött a márkáról és talán. "most már 2013- ban érdemesebb lenne egy jobbat venni, de még mindig sok mindenre alkalmas" . ( Én tavasszal vagy nyáron fogom lecserélni, de most már márkabiztosan csúcskészülékre pl.: Galaxy S4, Galaxy Note 3 vagy ha jön ki újabb akkor lehet hogy arra, ez már árfüggő )
2013. okt. 27. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!