SAMSUNG GALAXY MINI! Ilyen telefont szeretnék venni, mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a Samsung telefonról?2013. okt. 23. 15:24
11/13 anonim válasza:
Az hhülyeség h lefog fagyni a késöbbiekben. Aztán meg mire is akarod használni mert attól is függ h megéri e neked és hidd el nekem (tapasztalatból mondom) nem akadozik nekem rengetek app van rajta ami nem 20mb-os na meg aztán olyan app elfut ami(kiirták h 4.2es androidon nem fut el meg jobbnál jobb procis tabon se fut el stb tehát azért nem olyan rossz mondom am attool függ h mire kéne
12/13 anonim válasza:
hogy ha gőzöd sincs ilyen magyarázatok után, hogy miért is szar telefon, akkor nyugodtan vedd meg :)
sajnos nemrég tönkre ment a telefonom, 6 évig bírta szegény, és én is galaxy minit vettem helyette.. eredetileg sony xperia tipot szerettem volna, de már nem árultak a városban sehol, csak olyan összegért, amit már sajnáltam volna rá.
Szerintem árban is barátságos és nekem 3 hónapja van meg, eddig semmi problémám nem volt vele.
Attól függ, mire akarod használni és mennyit szánsz rá.
Ha annyira szar lenne, akkor nem árulnák még mindig.
13/13 anonim válasza:
Én 3 éve használom és most jött el azaz idő amikor azt mondtam, hoy ideje jobbra váltni, vegyünk egy Samsungot. Bár nem fut el rajta minden, nem ez csinálja a legszebb fényképet, de szeretem. Előny: internetezni, facebook-ozni, youtube-ozni, játszani, telefonálni, sms-ezni és még rengeteg más dologra jó. Hátrány: kicsi ram ( néha laggol, előfordul hogy percekre lefagy vagy újra kell indítani mástnem az akku kivételével ), kicsi készülék memória ( és nem lehet mindent az SD kártyára tenni ) és a fényképezője nem a legjobb ( nincs rajta elülső kamera meg vaku sem, de ez szerintem nem eget rengetően nagy probléma ). Ennyi. Én szeretem, meggyőzött a márkáról és talán. "most már 2013- ban érdemesebb lenne egy jobbat venni, de még mindig sok mindenre alkalmas" . ( Én tavasszal vagy nyáron fogom lecserélni, de most már márkabiztosan csúcskészülékre pl.: Galaxy S4, Galaxy Note 3 vagy ha jön ki újabb akkor lehet hogy arra, ez már árfüggő )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!