Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Üdv. Új telefont szeretnék és...

Üdv. Új telefont szeretnék és a Samsung Galaxy S III mini-re gondoltam. Mi a véleményetek róla? Tapasztalatok? Megéri?

Figyelt kérdés

2013. okt. 19. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
nem.
2013. okt. 19. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Xperia L-t vegyél.
2013. okt. 19. 22:13
 3/5 anonim válasza:

Szia:)

Én is most szeretnék új telefont, ugyan ezt a készüléket szemeltem ki. Nagyon elbizonytalanít, hogy mindenki azt mondja ITT hogy nem éri meg, viszont videókban nagyon sok jót mondanak róla, ismerősöknek akinek az van ők is azt mondják hogy nagyon jó, és hogy nagyon szeretik. Ne hallgass rájuk, nem használták még ezt a telefont. Oké, engem is elbizonytalanítanak, de inkább az ismerősökre hallgatok:)

De nyilván, attól is függ, hogy mire használnád.

2013. okt. 19. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Még nézegettem az xperiákat az xperia L-t és SP-t, főleg az L és az S3 közt vacilálok. Még nem tudtam dönteni. Köszönöm a válaszaitokat :)
2013. okt. 20. 00:33
 5/5 anonim ***** válasza:

3. válaszoló azért írjuk hogy nem mert ilyen ár melett nem éri meg.

és kérdező ha az s3-ra és nem az s3 minire gondolsz, akkor csak az s3.

2013. okt. 20. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!