Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » El akarok jönni a T-mobiletól....

El akarok jönni a T-mobiletól. Melyik mások szolgáltató a jobb a Vodafone, vagy a Telenor?

Figyelt kérdés

Nem felel meg nekem a t-Mobile, sokszor gyenge a net, nincs rendes térerő.

Azt hallottam a Vodafonenak a legjobb a lefedettsége, illetve az minden tornyot használ.

És sok ismerősömnek 70es száma van.

A telenornál meg elvileg a leggyorsabb a mobilnet.

Melyikhez érdemesebb menni, ha az lenne nekem a fontos, hogy jó legyen a lefedettség, gyorsmobilnet, és nem drága percdíjak?

2013. okt. 19. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
ha internet,akkor nálam UPC,chello a nyerő... van mostmár fiberpower net is...az szánt...
2013. okt. 19. 09:27
 2/7 A kérdező kommentje:
UPC mint mobilszolgáltató? :O
2013. okt. 19. 09:31
 3/7 manual88 válasza:
hát ez nem egyszerű valóban a vodafon-nak van a leg jobb lefedettsége de az én személyes véleményem és tapasztalatom lapján a legdrágább is a mobil net a telenór-nál valóban a legerősebb a mobil internet de az én úgy tudom h még nincs országos lefedettsége a hipernet-nek és ahol ilyen nincs ott ugyan úgy mint a többi szolgáltatónak csak a sima mobilnet van de az áraik nekik a leg jobbak nekem mondjuk digi-s mobil netem van de én csak ritkán használom
2013. okt. 19. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem vodafone red csomagom van egy éve, tényleg a legtöbb helyen jól megy, olyan helyen is, ahol a t-mobilnak nincs lefedettsége. Ha túlépem a 2 gigát, akkor is csak max lassít, és kifizetem a tarifa csomatot 14 ezerért, percdíjak nincsenek. Több, mint havi 100 óra körül telefonálok, és úgy is 14 ezeret fiezetek.
2013. okt. 19. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Valóban a Telenornál a leggyorsabb a mobilnet de szvsz egy mobilnetnél nem az a lényeg hogy 100 Mbittel menjen hanem hogy minél több helyen használható legyen és ezt a Vodafone teljesíti a legjobban szóval én a Vodát ajánlom.
2013. okt. 19. 22:05
 6/7 anonim válasza:
hát én pont most megyek át Telenortól a Vodához...mert most kiégettek ezzel a reklámmal h "aktiváld és akkor majd 5 ft/percért dumálhatsz"...ahham az aktiválási költség 500 Ft és másnap éjfélig beszélhetsz 5 ft-ért...most ennek mi értelme van?...max. ha azon az 1 napon kezdeményeznék egy maratoni hívást :/ meg sok kis faluban mászkálok, ahol nincs netem, meg nem tudnak elérni sem nagyrészt...ezért megyek át :D a Vodának 97,4 % a lefedettsége és most építenek majd ki még több adótornyot, amivel majdnem 100%-os lesz a lefedettség :D szal szerintem Voda!
2013. nov. 29. 14:39
 7/7 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ha a Telekom már nem tud jót ajánlani, sokkalta lennék inkább Vodás, mint 20-as, a telenor átver mindenkit, nem ajánlom senkinek; pár családtagom már nagyon megjárta velük és nekem sem voltak annak idején segítő készek, amikor a telefonomat ellopták...! A vodafone-nál nagyon tetszik, hogy udvariasak és figyelmesek az eladók!
2015. júl. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!