Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik szolgáltatónak jobb a...

Melyik szolgáltatónak jobb a mobilnetje?

Figyelt kérdés
1GB-os mobilnetet szeretnék és a T-mobile, Telenor, Dijuice és Vodafone szopgáltatóknál is megnéztem, az árkülönbségük minimális. Ti melyiket ajánlanátok és miért?

2013. júl. 27. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs is árkülönbség tudtommal. Mindegyik azonos áron van, máskülönben elmennek az előfizetők. Mindegyik szolgáltatónak van múltja és mindegyik profitorientált. Tapasztalatból is tudom, hogy egyforma minőségű mobilnetet nyújtanak.
2013. júl. 27. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor teljesen mindegy melyiket választom?
2013. júl. 27. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Dehogy is. Először nézd meg, hogy ahol használnád, milyen a lefedettség. Hazai szolgáltatók közül egyedüliként a Vodafone használja a 900-as sávot 3G szolgáltatására, amelynek előnye a kedvezőbb jelterjedés (pontosabban nagyobb lehet egy cella), elvileg szinte a teljes országot le tudták ennek köszönhetően fedni. Más kérdés, hogy ennek jövője bizonytalan, tekintve, hogy a megtámadott frekvenciatenderen nyerték el ők is ezt...

Aztán ott az LTE kérdése, amely lényegesen gyorsabb lehet, mint a 3G. No, LTE-je Vodának nincsen (bár már évek óta tesztüzemben működik), csak a másik kettőnek, de ezek meg eltérő stratégia szerint fedik le a településeket...

2013. júl. 27. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mennyit szánsz rá havonta. Nekem Telenor Mobil Flexi csomagom van, bármikor felmondható! A lényeg, hogy 5600Ft/hó, viszont korlátlan. 1,5GB/7nap, a 7nap folyamatosan megy előre, ezért Flexi a neve, azaz rugalmas.

Ha azt nézed, hogy 1-2-3GB/hó-t adnak 3-4-5ezerért, akkor ez mindent visz, mert így 6GB/hóra jön ki! Ezen tévézek, videó hegyek, jútyúb nagyon sokszor...

2013. júl. 27. 22:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Nincs szükségem sok gigányi netre, mert az egyet sem használom el mindig.
2013. júl. 29. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor értelemszerűen azt válaszd, amelyik szimpibb. De akkor meg nem sok értelme volt ezt megkérdezni...
2013. júl. 30. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!