Melyiket válasszam: Nokia Lumnia 625 vagy Nokia Lumnia 720?
Egy 1366x786p-s 15,6"-os laptop 100dpi-s a 625 200dpi-s....
Én is mielőtt megvettem a 625-öm, utánaolvastam, és mindenhol azt írták, hogy ki fog folyni a szemem olyan pixeles lesz, pedig nagyon szép képe van.
Hardveresen és szoftveresen is jobb mint a 720. A 4,7" pont a kezemhez simul, ellenben mivel csak fél giga ram van benne(a 720ban is), így komolyabb játékra nem alkalmas, az asphalt 7 a maximum(lehet az asphalt 8 is elmegy rajta, ha kijön novemberben).
Az offline navigáció is nagyon jó, ellenben nincs benne iránytű, ami elég zavaró(nem tudom hogy van-e a 720ban, nekem is azt írták hogy van)
Gyakori használat mellet is kibír egy napot, de ha a zsebemben van akkor egyáltalán nem merül, ami óriási plusz.
Tudtommal futnak a háttérben, de nem nagyon próbáltam ki őket. Van rá viber(www.windowsphone.com/hu-hu/store, itt néz körül, ha érdekel hogy mi van rá)
Mit értesz személyre szabáson? meg tudod változtatni az egész rendszer színét(háttér:fekete-fehér, minden más olyan amilyet te akarsz), Launcherek nincsenek rá mint androidra. De szerintem nem is kell, nagyon jól néz ki így is, és sokkalta egységesebb a felülete mint az androidnak
Igen szinte bármit kitűzhetsz a kezdőképernyőre, névjegyeket, úticélokat, rádiókat, képeket, híreket stb
Egy pár negatívumot is mondok azért, windowsphone-ra meg kell venni az alkalmazásokat, itt nincs olyan mint android-ra hogy megnyomsz egy gombot és fel is van törve a telefon, meg ingyen szedsz le mindent. Az első bekapcsoláshoz kellenek majd a szüleid is, ha nem múltál el 18, kell hozzá egy outlook cím(msn cím is megteszi)
Nincs benne fájlkezelő(ezt a következő frissítéssel orvosolni fogják(kb 1-2 hónap)
Hátul van a hangszóró, ami elég zavaró videóknál.
Néha lefagy, de ez gyermekbetegség, majd kinövi
A legtöbb általánosságban a wp 8-ról szólt, az utolsó előtti a 625-ről, nem tudom hol van a 720 hangszórója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!