Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyibe kerül a Djuice-nél a...

Mennyibe kerül a Djuice-nél a wapozás?

Figyelt kérdés

wapozni akarok csak nem tudom menyit visz le egy perc alatt, érdemes wapozni vagy nagyon sok? mennyi egy perc?

Djuice-nél vagyok

2009. nov. 11. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

1. te hülye vagy? télen napozni?

2. a napozásnak semmi köze nincs ahhoz, hogy melyik telefonszolgáltatóhoz tartozol

2009. nov. 11. 15:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Olvasni tudsz????? mert szerintem nem:

Nap Az nem WAP! Nem Napozni, hanem Wapozni. a Wap olyan mint Az internet. csak telefonon van!

2009. nov. 13. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:

15.23 te kegyetlenül hülye vagy.

Válasz: nemtudom, én pont ma tiltattam le a wapot mert havonta lekapott 200 ftokat... és sosem használtam.

2009. nov. 17. 18:58
 4/8 A kérdező kommentje:

igazad van. P?r ?r?t vappoztam ?s a 3000 Ft. m?r sehol.

Most kaptam olyan telefont amin van Wap. ?s bocsi hogy k?rdeztem. nem vagyok h?lye! csak most kaptam egy olyan telefont amin van Wap! de m?r ?szre vettem. heti 600Ft-ot levitt mikor egy Wap Klubon tag lettem.

2009. nov. 18. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első ténneg kegyetlen hülye xD

Először is: Dijuice-nál <- tanulj meg magyarul.... XD

És a köv részt nem értem: "érdemes wapozni vagy nagyon sok?"

Biztos nagyon sok, ha pénz akkro nem tudom. De én ennek sosem láttam értelmét. Hívd fel őket, és kérdezd meg....

Jah és egyéb érthetetlen részek:

-

2009. nov. 18. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Az első ténneg kegyetlen hülye xD

Először is: Dijuice-nál <- tanulj meg magyarul.... XD

És a köv részt nem értem: "érdemes wapozni vagy nagyon sok?"

Biztos nagyon sok, ha pénz akkro nem tudom. De én ennek sosem láttam értelmét. Hívd fel őket, és kérdezd meg....

Jah és egyéb érthetetlen részek:

- "wapozni akarok csak nem tudom menyit visz le egy perc alatt" -> a wap senkit nem visz le sehova, nemhogy egy perc alatt...

-"mennyi egy perc?" -> 60 másodperc

2009. nov. 18. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:
m?r nem ?rdekel! hogyan Tudom t?r?lni ezt a k?rd?st?
2009. nov. 22. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
legutsó kritizálónak: HÜLYE VAGY
2011. jan. 5. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!