Samsung S5230 a Djuice-nál. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
11 900 forintba kerül... De ez milyen "kötelezettségekkel" jár? Alá kell írni valamilyen hűségnyilatkozatot? Vagy csak beviszek egy régi telefont, megkapom ennyi pénzért, és ennyi?2011. aug. 13. 16:29
1/5 anonim válasza:
igen semmi kötelezettséggel nem jár, ez kártyás csomagban lesz :D és tudsz majd pl visszahívót küldeni mint a t-mobilosok ha nicns pénzed, csak h te mind a 3 irányba és a hívás és sms díjak is csak 29 forintosak minden irányba, nekem nagyon bejön a djuice, sztem nyugodtan menj hozzájuk, főleg ennyi pénzért egy ilyen telót kapni :D
szóval még1x a lényeg: NEM JÁR SEMMIEN KÖTELEZETTSÉGGEL :D de azért ilyen alappapírokat majd alákell írni de ez max 10 perc :D
2/5 anonim válasza:
Meg a lényeg hogy 26 éven aluli legyél mert csak azok vehetnek ez egy ilyen akció :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszii a segítséget! :)
:O :O csak 26 éven aluliak vehetnek részt ebben a kedvezményben? És gondolom 18 év alatt nem lehet, ugye? :( 17 vagyok.
2011. aug. 13. 22:05
4/5 anonim válasza:
Csak elő tudsz kaparni egy rokont, vagy egy cimbit akinek van bátyja vagy nővére, nem? Megkéred hogy vegye meg. Attól hogy Sebaj Tóbiás neve szerepel a nagy Telenoros adattárban, még használhatod te a kártyát és a készüléket, nem kell félni hogy ezért többet nem jön a mikulás! Annak hogy kinek a nevén fut egy feltöltős kártya, csak akkor van lényege ha elkövet az illető mondjuk egy terror akciót és beháromszögelik a készüléket, mert akkor aztán vakarhatják a fejüket a kommandósok hogy nem a Sebaj Tóbit kerítették be hanem téged. Hameg ragaszkodsz hozzá hogy a te neved is szerepeljen a "nagykönyvben", akkor jövőre elmentek és átiratjátok.
5/5 anonim válasza:
DE NYUGI! 14 éven felül kiadják a telefonokat :D én még tavaly 15 évesen is vettem :D szóval egyedül is megtudod venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!