Az érdekelne engem, hogy valóban megérik az árukat ezek a Beats Audios termékek ( pl: Ibeats ; Monster Beats Tour ) vagy nem jobbak a normál agybadugós fülhallgatónál? Akinek van ilyen típusú fülhallgatója és tapasztalata róla, az írjon.
Szerintem a jó füles, nagyobb ohm ellenállásnál kezdődik. És ilyet lehet kapni 5-7 ezer ft.
Van, aki szívesen elkölt 30 ezeret divatból, én megtehetném, de nem teszem meg, mert annyival nem jobbak szerintem.
Amúgy a zene nem csak a fülesen múlik, hanem a procin is, ami kodolja a zenét, és a zene minőségén. Ha a 3-ból egy rossz a másik kettő nem ér semmit.
Egy Flac tömörítésű zene jobban szól mint a legtöbb mp3, és modjuk egy minőségi cuccon egy közepes fülessel elég szépet szól. De ha nem jó a zene minősége, vagy az eszköz nem megfelelő, akkor hiába van 30 ezres füles, vagy fejhallgató sajna nem sokat ér. A rosszból az se csinál jó zenét.
Menj fel ide ha tudsz angolul és nézd meg a kommenteket 3-ból 2 panaszkodik, hogy 2 hét után berágott a fülese, és nem müködik.
Ezt 5 ezerért is megkapod szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!