HTC RC E190 headset helyett mit ajánlanátok?
Desire C-hez kéne, mert adtak nekem gyárilag hozzá E195-öt, de az nekem nem elég jó :( Meg nem is hallójáratos :(
Ez az E190 meg ilyen 1600-8000 ft-ig minden áron van, de mindenütt szinte csak rendelni tudják. Ami meg van raktáron az iylen 3-4 ezer forint általában, de nekem ez SOK!
Mert más gyártók headsetjei sokkal olcsóbbak. Csak ugye nekem az kéne, hogy menjen a mikrofon is.
Helyette egy telefonos headsetként is funkcionáló fejhallgatót ajánlanék:
Urbanears Plattan - [link]
Most 10000 Ft alatt is beszerezhető, így jelenleg talán a legjobb vételnek számít, mert a headset funkción felül egy rendkívül divatos megjelenésű fejhallgatót is rejt a csomagolás, ami hangzás szempontjából is nyújtja az árkategória alapján elvárható szintet.
Eleve azzal kezdtem a kérdést h 3 ezer is sok egy headsetert, erre te jossz itt egy "tizezer alatti"fejhallggatoval.
Van akg k141-em, annak a hangja mar azert epp komolyan veheto, de csak ket dolog miatt nem jarkalok vele az utcan:
1, nekem fulhallgato kell, nem egy ruhadarab, amit cipeljek es kulon retikul kell hozza
2, a fejhallgato tovabbra se ruhadarab, hanem egy precizios eszköz, amit en zenelesre hasznalnék. Nem pedig arra h maxon uvoltson belole az a zene ami egy intercity vonatkocsi utaskozonsege kozt még legalabb 5 masik helyen is, raadasul zavarva a tobbi embert azzal h ott cincog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!