Csak én érzem úgy, hogy itthon a mobilnet szolgáltatások (mindegyik cégnél) rendkívül drágák?
Az a baj, hogy a többségnek egyáltalán nincs szüksége erre a sebességre. Simán lemondanék a nagy sebességről egy jobb árérték arányú csomagért cserébe.
Telekomnál vagyok egyszerű feltöltő kártyás csomagban, 3550 Ft ba kerül 3,5 GB internet. Legtöbb 4G -vel ellátott helyen olyan 40-50 megabitet mértem, 4G+ os helyeken nyilván többet.
Próbálok nem szürreálisan gondolkodni. Az én általam korrektnek vélt netcsomag kb így néz ki:
- Elég lenne stabil 10 megabites letöltési sebesség, azzal már Full HD ban lehet videózni, ha úgy van és ugyanennyi feltöltési sebesség.
- Ugyanez a felállás, hogy megveszem a csomagom és addig használom, amíg szeretném, nem jár le a hó végén
- 6 GB adatforgalom 3000 Ft -ért.
Én vodadofone-nál vagyok elég régóta. Nekem az otthoni szolgáltatás is a vodafone-nál van. A mobil előfizetésem az otthoni szolgáltatás miatt 9000 Ft.(korlátlan hívás+net, igaz a net sebességem korlátozva van 10 megabitre.)
Két mobil előfizum van+az otthoni csomag, ezek kerülnek kb. 23.000 Ft-ba. Én ezt nem sokallom, elégedett vagyok a szolgáltatásaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!