Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy nokia 5310 telefonom,...

Van egy nokia 5310 telefonom, mindíg lefagy, elfehéredik a kép lefagy vagy kikapcsol, Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
már 3szor bevittem a t-mobilba de még mindíg gond van vele, elősször kicserélték a belsejét mert nem volt jó, aztán mindíg lefagyott, másodjára bevittük kicserélték a billentyűfiltert stb, nem volt jó lefagyott, bevittük harmadjára azt mondták hogy a memória kártya vírusos, aztán adtak egy ujjat, frissítettem a telót mert gondoltam a telóra is ráment a vírus, frissítettem hát és rosszabb lett, mindg lefagy a mobil, elfehéredik a képernyő és mindíg kikapcsol, mit csináljak vele? frissítsem még egyszer vagymi, kérem segítsetek!
2009. nov. 10. 16:24
 1/2 anonim válasza:
Mivel még garanciális vidd vissza a szervizbe a t-mobile- hoz. Ha normálisan elmondod a problémád és nem csinálsz patáliát biztos igyekeznek segíteni. Kérd, hogy írják rá a jegyzőkönyvre, hogy a készülék cseréjét kéred.
2009. nov. 10. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:
üdv azzal semmit nem érsz el ha bemész a t-mobile-hoz nekem egy k800-assal volt egy olyan gondom h. a hangerő billentyű beszart visszavittem vodához 2szer mind 2szer azt mondták megcsinálták de ugyan ugy sz@r volt visszavittem harmadjára ott az eladónő tanácsolta h. vigyem be sony ericsson szervízbe és ott megvártam fél óra alatt megcsinálták a telefont és azóta is jó
2009. nov. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!