Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S3, vagy S3 mini?

Galaxy S3, vagy S3 mini?

Figyelt kérdés
venni szándékozok egy okostelefont (ami szigorúan nem IPhone), és mivel a mostani is Samsung, és jól be is vált, maradnék ennél a gyártónál. arra viszont kíváncsi lennék, hogy szerintetek a rendes S3, vagy inkább a mini éri meg jobban. olvastam nem egy összehasonlítást, és őszintén szólva egyik sem tetszett úgy igazán. az S3 a mérete miatt, a mini pedig egyrészt az ára miatt, másrészt mert oké, hogy kicsi, de az S3-hoz képest pár kategóriával lejjebb van. ami ennyi pénzért nem biztos, hogy nekem megérné. mindennapi használatra kéne, semmi extrémet nem akarok vele művelni.

2013. okt. 13. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Én mindenkinek a Sony Xperia SP-t ajánlom. Jobb, mint az S3, gyorsabb, és az ára is jó.
2013. okt. 13. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Az SP jobb mint az S3?

Joke of the year

2013. okt. 13. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

jobb...

legalábbis gyorsabb...

az oka pedig az, hogy a sony nem nyomta tele az egészet felesleges cuccokkal...

2013. okt. 13. 11:21
 4/10 A kérdező kommentje:
vagy esetleg S4 mini? igaz, hogy még drágább, de abban legalább már tartalom is van, talán még drágábban is jobban megéri. mit gondoltok?
2013. okt. 13. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
inkàbb xperia z1 mini
2013. okt. 13. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
S3. de ha már ilyen árkategória akkor már inkább sony xperia Z
2013. okt. 13. 12:07
 7/10 anonim ***** válasza:
xperia znek a diditális zoomja nagyon rossz.
2013. okt. 13. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
lehet, de nem hiszem hogy egy telefonnal akarsz ilyeneket csinálni :D
2013. okt. 13. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
*digitális,bocs!
2013. okt. 14. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:

S3 mini vagy s3 ? s3 egyértelműen. De ha a helyedben lennék, akkor nem valami túlárazott vacakot vennék, hanem valami komolyabb gépet jó ár-érték arányban. Ma már nem érdemes s3-at venni. Gyűjtesz még egy 20-ast és veszel s4-et ami 1 000x jobban megéri. Az s4 mini is jó telefon de kiba* drága a teljesítményéhez képest.

Szerintem válaszd az év telefonját : [link]

Huawei ascend P6. Én teljesen meg vagyok elégedve a Huawei-jel. Bitang erős gépeket gyárt elfogadható áron. Tavaly vettem egy g300-at, és még most is megállja a helyét. Az összes játékot futtatja lagg nélkül és a telómon 4.3-as android fut. Persze custom rom, de röhögve viszi. Tehát nézz rá az ascend P6-ra. Brutál amit tud.

2013. okt. 15. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!