Galaxy Mini miért nem indul el?
Figyelt kérdés
Van egy még garanciás,gyári rendszeres...
Galaxy Minim és az volt hogy letöltöttem az Opera mobile beta browser-t play-ről renden felrakta meg minden csak aztán: lefagyott a kezdőlapján az operának aztán kivettem az akksit mert vagy 10 percen keresztül nyomkodtam de semmi!
Aztán azóta behozza a telefon nevét azt a samsung töltőanimáció villog és ismétlődik! 1 óráig vártam vele semmi,kivettem az akksit ujra ugyhagytam 30 percig az se volt jó! Kérem segítsetek!
2013. okt. 12. 18:38
1/3 anonim válasza:
velem is történt ilyen, bevittem a szervizbe ott azt mondták, hogy ez gyakran megtörténik és meg is oldották a problémát.
2/3 A kérdező kommentje:
Bevittem a boltba, azt mondták valószínűleg szoftverhibás azt beküldték a szervizbe! 3-4 hét4
2013. okt. 14. 15:30
3/3 anonim válasza:
Én semmit sem töltöttem le rá, reggel még ébresztett, aztán be sem kapcsolt, aksit kivettem, aztán váltakozott a Samsung felirat, meg a telefon tipusszáma és rezgett. Én is szervízbe vittem, nekem 2 hetet mondtak. Úgy látom, ez egy tipushiba, szériahiba. Ha ezeket előbb olvasom, nem veszek ilyen telefont! :( Ha esetleg valakinek volt még ilyen gondja, házilag meg lehet oldani? Nekem a hard reset sem indult el rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!