Szerintetek megéri-e Sony Xperia SP-t vásárolni? Most van egy Sony Ericsson Xperia Mini Pro-m. Már 2 éves, és gondolkodtam, hogy lecserélném erre. Miben más? Jobb? Mennyivel tud többet?
pont a mérete volt a legfontosabb meg a leejtés.
menj a fenébe nyugodtan...
"pont a mérete volt a legfontosabb meg a leejtés.
menj a fenébe nyugodtan..."
"És szerinted volt ilyen a kérdésben, hogy a méret számít-e vagy nem???"
A méretén kívül legalább 5, azaz öt tulajdonságot soroltam fel. Te kötöttél bele a méretébe. Egy telefonnál nem fontos a méret? Nem fontos, hogy miből van? Eddig a kérdésre még nem válaszoltál, akkor meg minek vagy itt? De próbáljuk meg, hátha: szerinted megéri? Miben jobb? Miben rosszabb, mint egy Mini Pro? (Érted? A Mini Pro-hoz képest, nem egy harmadik eszközhöz képest - nem tudom, hogy ezt sikerül-e megérteni...) Mennyivel tud többet? Nézzük ki tudsz-e nyögni néhány értelmes mondatot is a kötözködésen kívül.
"a 2 magos krait 1.7 proci pl említésre se méltó az egymagos qualcomm procihoz képest... "
Mert a Krait nem Qualcomm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!