Szerintetek megéri-e Sony Xperia SP-t vásárolni? Most van egy Sony Ericsson Xperia Mini Pro-m. Már 2 éves, és gondolkodtam, hogy lecserélném erre. Miben más? Jobb? Mennyivel tud többet?
első:
bazinagy?
akkor nézz meg egy galaxy note-ot vagy mega-t...
még az elsőnek:
www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__4932401-mi-a-velemenyed-a-samsung-galaxy-megarol
Nézd már meg! Mindenki tepsi telefonnal rohangál már. Attól, hogy te egy különc vagy, ne kend már rá a hülyeséged a kérdezőre!
Nyugodtan vedd meg az Xperia SP-t! Imádni fogod!
én nem látok a kérdésben olyat, hogy mennyivel nagyobb...
azt, hogy miben más max...
arra meg az volna a válasz, hogy szinte mindenben a méretén kívűl is...
a 2 magos krait 1.7 proci pl említésre se méltó az egymagos qualcomm procihoz képest...
a végén pedig, hogy drága ha leejted.
röhej az egész válaszod...
"Nézd már meg! Mindenki tepsi telefonnal rohangál már. Attól, hogy te egy különc vagy, ne kend már rá a hülyeséged a kérdezőre! "
Ember! Ennyire nem lehet sötét.. A KÉRDÉSBEN szereplő Xperia Mini Pro-hoz hasonlítottam méretben. A Note-nak meg a Megának most mi köze van a kérdéshez??? Értem én, hogy kötekedni könnyebb, mint néhány értelmes, vagy legalább annak tűnő mondatot összehozni, és azt is értem, hogy még ettől is nehezebb felfogni egy kérdést. De próbáld felfogni, hogy nem a piacon kapható többi eszközhöz kéne hasonlítani valamit, ha a kérdés nem arról szól... Mellesleg lehet, hogy különc vagyok, de nekem is SP-m van. Persze szintén igaz: könnyebb valakit egyből jellemezni, mint értelmezni néhány mondatot. Plusz írtam én olyat, hogy rossz telefon? Én a különbségeket írtam le, de nem hinném, hogy nekem kellene döntenem más helyett, hogy milyen telefonja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!