Szerintetek lányos a pezsgőszínű iPhone 5S?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 23:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem, de az én ízlésemnek túl giccses, akaratlanul is az arabok ugranak be róla. Egyébként óriási népszerűségnek örvend odakint, és nem csak nők körében.
3/8 anonim válasza:
Szerintem elég csajos. Vagy nem is tudom, én lány vagyok és nekem nagyon tetszik. De mostanában -állítólag- már a rózsaszínű ing is férfias...
4/8 anonim válasza:
Hát nem valami férfias szerintem :D én majd a szürkét veszem meg :D
5/8 A kérdező kommentje:
Szerinetek a t-mobilnál mennyiért lesz tapasztalható? Egyébként még én is gondolkozom a fehéren, vagy ezüst (nem tudom hogy hívják abban a színben).
2013. okt. 12. 00:00
6/8 anonim válasza:
Fehér nekem is tetszik, főleg a fém színe miatt. Sajnos biztos vagyok benne, hogy drágább lesz, mint most az 5, kérdés, mennyivel.
7/8 anonim válasza:
209.000 lesz a 16 GB-s Domino csomagban!
8/8 A kérdező kommentje:
Komolyan csak annyi?:o Nagyon szépen köszönöm annak aki megmondta az árát!!!
2013. okt. 12. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!