Ha lesz jailbreak IOS 7-re akkor vissza tudom állítani 6.1.3-ra?
Figyelt kérdés
Nincs shsh mentés,de vmi olyat olvastam,hogy akkor lelehet menteni ha jailbreakolt2013. okt. 11. 15:08
2/8 A kérdező kommentje:
akkor hogy tudom majd visszatenni rá a 6.1.3-at?
2013. okt. 11. 15:32
3/8 anonim válasza:
Roviden : sehogy . Nincs digitalis alairas,nincs masik szoftver.
4/8 A kérdező kommentje:
És röbb hónap mulva se lehet?
Mert sajnos iphone 4-en nagyon lassú,és eléggé idegesitő,mondjuk a dizájn tetszik csak a lassuság nem :D
2013. okt. 11. 15:47
5/8 anonim válasza:
Azt,hogy mi lesz tobb honap mulva nem tudom . Az apple digitalis alairasa szukseges ahhoz,hogy a telefon elfogadja a szoftverfrissitest ( ez az shsh mentes) ,telefononkent es szoftver verziokent mas es mas , rsa vedelmet tartalmazo szigno .. Az elmult 30 evben meg senkinek nem sikerult feltorni az rsa vedelmet , de ki tudja,talan holnap jon egy zseni es...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ment a zöld kéz
2013. okt. 11. 16:29
7/8 anonim válasza:
"Az elmult 30 evben meg senkinek nem sikerult feltorni az rsa vedelmet"
Azért erre ne vegyél mérget.
8/8 anonim válasza:
Jo persze teljesen jogos , 276 millio ev alatt visszafejtheto egy atlagos 128 bites kulcs ,de van akinek nincs ennyi ideje..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!