Melyik fog kevésbé lefagyni Apple iphone 4 vagy Samsung s4 mini?
Az a szintű szótár ami ott 3-5 euróért van ami ugye kb 1200ft androidon ingyen letölthető
Az ingyenes használhatatlanul sz@@r ami ér valamit az meg 19euro
Amúgy az említett 19eus szótár androidra is van ott kb fele ennyibe kerül
És nem az hogy sajnálok kiadni néha 1-2eurot,de hogy szinte minden normális app ennyibe kerül inkább többe az azért frusztrál kicsit,miközben droidon ingyen tölthetsz le hasonló kaliberű appokat ráadásul a választék is nagyobb
Na az meg most különösen felb@@szott hogy semmilyen letöltő oldalról sem tudok leszedni egy filmet,zenét,vagy akármilyen fájlt mindenért a gépre kell dugdosni
Nem azért vettem ennyiért egy tabletet hogy ilyen alapvető dolgokat se tudjon,tudtam hogy az ios korlátozottabb rendszer de ez már sok..
Amúgy az is látszik hogy soha életben nem volt droidos telód,azért írsz le ilyen zagyvaságokat
4 éve használok androidos kütyüket,de ilyen soha sem fordult elő mint amiket leírtál,nem épül be semmi a rendszerbe,pedig én aztán nem kímélem őket megy rá minden amit jónak látok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!