Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik fog kevésbé lefagyni...

Melyik fog kevésbé lefagyni Apple iphone 4 vagy Samsung s4 mini?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az a szintű szótár ami ott 3-5 euróért van ami ugye kb 1200ft androidon ingyen letölthető

Az ingyenes használhatatlanul sz@@r ami ér valamit az meg 19euro

Amúgy az említett 19eus szótár androidra is van ott kb fele ennyibe kerül

És nem az hogy sajnálok kiadni néha 1-2eurot,de hogy szinte minden normális app ennyibe kerül inkább többe az azért frusztrál kicsit,miközben droidon ingyen tölthetsz le hasonló kaliberű appokat ráadásul a választék is nagyobb

Na az meg most különösen felb@@szott hogy semmilyen letöltő oldalról sem tudok leszedni egy filmet,zenét,vagy akármilyen fájlt mindenért a gépre kell dugdosni

Nem azért vettem ennyiért egy tabletet hogy ilyen alapvető dolgokat se tudjon,tudtam hogy az ios korlátozottabb rendszer de ez már sok..

2013. okt. 12. 23:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Amúgy az is látszik hogy soha életben nem volt droidos telód,azért írsz le ilyen zagyvaságokat

4 éve használok androidos kütyüket,de ilyen soha sem fordult elő mint amiket leírtál,nem épül be semmi a rendszerbe,pedig én aztán nem kímélem őket megy rá minden amit jónak látok

2013. okt. 12. 23:27
 13/14 anonim ***** válasza:
de volt már, én nem vagyok elfogult, azért használok jelenleg iPhone-t, mert nem hiányzik semmi, ami nekem kellene. velem sem fordult elő anno, de attól egészen biztos, hogy van valaki annyira satu, hogy belefusson egy ilyenbe.
2013. okt. 12. 23:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Amúgy gyönyörű ez az ipad nagyon jó kézben tartani,kezelni is jobb mint droidot csak nálam alapvető funkciók hiányoznak belőle
2013. okt. 12. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!