IPhone 5s vs Samsung Note 3?
Karácsony környékét új telót szeretnék venni, addigra mindkettő kijön, szerintetek melyiket vegyem meg? A Samsung ötletei tetszenek (osztott kijelző, szemkövető szenzor stb)
viszont az Apple IOS-ét jobban szeretem, úgy érzem abban rend van, nincs minden egybe hányva mint az androidnál, viszont nincs annyi jó ötlet (jó az 5s gyorsabb, ugyanakkora üzemidővel, meg az ujjlenyomat cucc sem rossz, de a samsung ötletei jobban tetszenek). Illetve az anyaghasználat ami még az apple felé visz engem.
Naná, hogy Note 3, a világ legjobb telefonja és tabletje 1-ben! A processzor gyorsasága és a ram mérete a telefonok és a tabetek között is rekord, nincs nála jobb, ráadásul számtalan funkciója van, az operációs rendszerét leszámítva mindenben sokkal jobb!
Nem tudom, hogy sokan miért vannak oda az iPhone-okért, hiszen csak az operációs rendszerük a legjobb, de az önmagában nem elég! Processzor, ram, tárhely, kamera... ugyanilyen vagy akár jobb telókat lehet kapni sokkal olcsóbban is, az iPhone árát csak az Apple márkanév nyomja fel, ezzel a telefonnal csak felvágni lehet mások előtt, szánalmas dolog!
Amúgy az iPhone-ok kijelzője nem tökéletes, láttam már a valóságban: ha nem pont szemből nézed, akkor szivárványos fénytörés látszik rajta!
Ha én 200+ k költenék telefonra, nem hinném h a pár dolláros apk-k lopásával foglalkoznék, hanem megvenném.
Előző, ne hidd, ismerek olyat akinek iPhone 5-je van és azt vallja, hogy ha nem töri fel semmit sem ér, mert nem akar fizetni az appokért -.-
Vannak ilyenek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!