Kémprogramot lehet okostelefonra?
Figyelt kérdés
IDE írok ezt többen olvassàtok...Laptopra aszta gépre tudom van kémprogram de okostelefonra is lehet? Ott is Minden billentyū lenyomàs Nyomon követhetō? Csak Az. Okostelom zavarja a Kocsiban a ràdiòt a màsik nem. Lehet van a Telefonomon ilyen?2013. okt. 11. 09:13
1/12 anonim válasza:
ahogy elnézem, már a gépeden van egy. az zavarja be a nagybetűket. menekülj, megfigyelnek!
3/12 A kérdező kommentje:
A gépemen van azt Tudom :) le is buktam mert férjem megtudta hogy a lànyokat Szeretem-a kapcsolatunk megromlott mert hazodozott hogy nem Figyel.de màs is hazudott ...
2013. okt. 11. 09:29
4/12 anonim válasza:
lehet de pontosan nem emlékszem már hogyan azt tudom hogy fizetős. :D
5/12 A kérdező kommentje:
Sōt egy nō a boltban telefonàlt figyelt hogy figyelek e és azt a telefonbeszélgetést hallottam Vissza Amir elōtte nap a baràtnōmmel beszéltem Titos dolgokròl..tehàt tuti a mobilem is le van hallgatva. Mondjuk van a rendōrségen ismerōse semmi sem lehetetlen. Bàr azt hangoztatja alig van baràtja otthonülō Tipus..
2013. okt. 11. 09:33
7/12 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok skizofrém meg paranoiàs Sem ez tuti tény csak nem àrulja el Az"Igazsàgot"
2013. okt. 11. 09:35
8/12 A kérdező kommentje:
Van egy "szàmítògépzseni " ismerōse is tehàt nem lehetetlen semmi..
2013. okt. 11. 09:36
9/12 anonim válasza:
#4 #6 vagyok nem lehetetlen csak fel kell telepitenie a telefonodra és onnantól el tudja olvasni az sms,email,facebook üzeneteidet le tudja nyomozni hol vagy mit csinálsz éppen gps segítségével le hallgathatja a telefon hívásaidat, De ahhoz nagyon megszállottnak kell lennie az illetőnek. :D
10/12 A kérdező kommentje:
Igen csak tudnàm mit akar tōlem. Még a Gazdag haverjàt is ràmuszította -zsarolni?
2013. okt. 11. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!