Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung i8910 vagy htc touch...

Samsung i8910 vagy htc touch pro2?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tisztában vagyok mindkét kütyü technikai paramétereivel. A kérdésem a következő:1) Mivel tud többet a winmo a symbiántól, hogy megérné a gyengébb hardwerrel bíró pro2-t megvennem?

2)A pro2-vel is tudok jó minőségű hangot felvenni(diktafon), divixet konvertálás nélkül lejátszik?

2009. nov. 9. 22:32
 1/3 anonim válasza:
nekem van perpill mindekettő, de az öszintét megvallva windózzal is lehet ugyanannyit csinálni( divxet nézni, netezni, mp3-thallgatni, stb..) mint egy szimbianossal. sztem szimbian, de ebben az esetben azt mondanám h htc, mert nem komálom a samsungokat :) üdv
2009. nov. 9. 22:47
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ. Kifejtenéd bővebben hogy mi a gond a samuval? Hiszen a qwerty-t leszámítva mindenben jóval jobb.
2009. nov. 9. 22:59
 3/3 anonim válasza:
Attól függ mire akarod használni. A Winmo kevesebbet tud a symbiannál, a win nem egészen az a kategória mobiloknál, mint szg-knél. Mobilokban mindenki próbálja megúszni. A pro2 inkább vállalati telefon, mondjuk ha titkár vagy, ilyesmi, üzleti élet, stb. A Samsung multimédás. Az erőssége is főleg ebben rejlik. Hosszú akkuidó, összehasonlíthatatlanul szebb kijelző, 3d gyorsító, 8mp, ilyesmi
2010. máj. 30. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!