Mi a teendő ha régi nagyméretű SIM kártyám van, de az új telefonba, amit kaptam már a mini méretű kell?
Ha régi a SIM mondd, hogy rossz a kártya sokszor nem érzékeli a telefon. Egyébként olvastam olyat, hogy talán 2 évente ingyen kellene cserélni a kártyát a szolgáltatónak. Persze ez lehet, hogy nem igaz.
Viszont az tuti, hogy fizetned kell érte, hacsak nem mondod, hogy rossz a kártya. Akkor ingyen cserélik. Legalábbis a T-mobnál így kaptunk új kártyát. :) Pedig a T-nél lett véve a telefon is, csak nem arra a névre aki használta. Más néven volt a SIM.
Ha azonos néven van, akkor viszont ingyen cserélik a kártyát nem kell trükközni.
Kérj olyat amiben eleve van micro SIM, feltéve, hogy nem iPhone és nem nano SIM kell bele.
Előző:
Ez szép és jó, csak ha elszúrja, akkor b@ szhatja. Mert, akkor még a letiltás díját is ki kell fizetni és az új kártya díját is. Pláne az a poén benne, hogy lehet nem is kompatibilis a kártya a telefonnal, ha sikerül is levágni normálisan.
Azzal a módszerrel amit meg én írtam neki kap ingyen egy újat ami tuti, hogy jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!