Melyiket válasszam?
Szeretnék egy "csúcskategóriás" telefont venni és az lenne a kérdésem, hogy melyiket ajánljátok?
HTC One
Samsung Galaxy S4
Sony Xperia Z1
Apple iPhone 5S
Előre is köszi a válaszokat!
én nem szeretm az iphone-okat szóval azt én semmiképp nem vennék már csak azért is mert az egy annyira zárt telefon..meg már a rendszer is teljesen már rajta.
htc one-t se jön be..vagy s! vagy z1. de mivel a z1 procija és kamerája is jobb ezért azt.
Először el kell dönteni android vagy IOS ha IOS akkor egyértelműen az 5S ha android:
HTC: nekem nem tetszik a külseje és a kezelőfelülete de viszont nagyon jól szól. Sony: Sony telefonról váltottam (Sola) mindig lefagyott, nem volt rendesen optimalizálva a rendszer. Samsung: Most S4-em van nagyon szeretem, nem cserélném el semmire. A Sony-telefonon kívűl mindet kipróbáltam és S4 de ha a jobb harver jobban számít akkor Z1
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, sokat segítettek! :-)
Üdv
Bence
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!